Son Dakika: online trafik cezası sorgulama - ceza sorgulama emniyet işlemleri - EGM ceza sorgulama

Son Dakika: online trafik cezası sorgulama - ceza sorgulama emniyet işlemleri - EGM ceza sorgulama

Son zamanlarda artan trafik cezaları vatandaşın cebini vurmaya devam ediyor, son zamanlarda internet üzerinden online trafik cezası sorgulaması yapmak ise son derece basit bir işlem olarak görülüyor...

İlk olarak plakanızı biliyor iseniz ve E-Devlet şifreniz var ise ceza ödeme işlemleri daha kolay olabiliyor, özellikle online trafik cezası sorgulama konusunda yapacak olduğunuz işlemler fazlası ile basit, ilk olarak yapılması gereken bankanızın online trafik cezası sorgulama ve ödeme bölümüne girmeniz ve daha sonrasında direkt olarak yapmanız gereken plakanızı yazarak daha sonrasında sorgulama ekranında görünen alana cezayı seçtikten sonra ödemeyi onaylmanız yeterli olacaktır.

Bu aşamadan hemen sonra eğer bankanız üzerinden nakit ödeme yapacak iseniz direkt olarak ödeyebilir, hemen arkasından ise nakit ödeme bölümünden sonra kredi kartı ile öder iseniz taksitlendirme yapabilirsiniz, bunun yanı sıra GİB üzerinden yapacak olduğunuz sorgulama sonucunda da taksitli olarak ödeme yapabilirsiniz. Ödeme ekranında Adblock kullanmamanız tavsiye edilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.