Muş Alparslan Üniversitesi'nde NORDEX heyecanı

Muş Alparslan Üniversitesi'nde NORDEX heyecanı

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda NORDEX firması tarafından akademik birim eğitimi gerçekleştirildi.

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO), rüzgar enerjisi devi NORDEX'i kampüste ağırladı. NORDEX Eğitim Departmanı Uzmanı Selin Aylanç'ın sunumuyla gerçekleşen akademik birim eğitimi, rüzgar türbinleri tasarımı ve üretimi hakkında bilgiler sunarak yenilenebilir enerjiye dair farkındalığı artırdı.

TBMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Şevgin, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yavuz Güler ve akademik personelin katılımıyla gerçekleşen eğitimde, NORDEX şirketinin tanıtımı ve rüzgar türbin teknolojisindeki gelişmeler ele alındı.

YENİLENEBİLİR ENERJİYE FARKINDALIK

Özellikle akademik personelin yenilenebilir enerji kaynakları konusundaki farkındalıklarını artırmayı hedefleyen bu etkinlik, firmanın bu alandaki katkılarına dair geniş bir perspektif sundu. Muş ilinin rüzgar enerjisi potansiyeli hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

NORDEX RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI MUŞ'TA!

Eğitimin sonunda, 13-17 Mayıs 2024 tarihlerinde Muş Alparslan Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde NORDEX Rüzgar Enerjisi Konferansı'nın düzenlenmesine karar verildi.

"HABER: VEYSEL EŞİN"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.