Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır'dan kahreden haber geldi. Hayranları duyunca yıkıldı

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır'dan kahreden haber geldi. Hayranları duyunca yıkıldı

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır'dan kahreden haber geldi. Hayranları duyunca yıkıldı

Yeşilçam'ın efsane jönleri arasında yer alan Kadir İnanır, 24 Mart'ta evinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı attığı tespit edilen İnanır yoğun bakıma alındı ve ameliyat geçirdi. Ameliyatı başarılı geçen İnanır'ın taburcu edildiğina yönelik iddia ortaya atılmıştı ancak gerçek başka çıktı.


JÜLİDE KURAL SON DURUMUNU AÇIKLADI

Çıkan haberlerin ardından İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, usta sanatçının son durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır'dan kahreden haber geldi. Hayranları duyunca yıkıldı - Resim : 1

Jülide Kural, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


"Kadir İnanır'a ilişkin son durumu sizinle paylaşmak isterim, çünkü maalesef doğru olmayan bilgiler basında çıkmaya başladı. Bildiğiniz üzere Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahale, yoğun bakım ve bir günlük servise çıkma serüveninin ardından hastaneden ayrıldık. Ancak tedavinin rehabilitasyon sürecine başlamak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne yerleştik. Öncelikle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahale ve sonrasında uygulanan son derece dikkatli ve emekle bezeli dokuz günlük süreç için doktorlar ve sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyoruz.

"BAKIMLARI TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR"

Onlara söz verdik, rehabilite süreci ve fizik tedavi sorasında Kadir İnanır ile el ele ziyarete gideceğiz. Biliyorum, en çok Kadir İnanır nasıl diye merak ediyorsunuz. Sizlere iyi haber vermekten çok mutluyum. Son derece ince eleyip sık dokuyan, olağanüstü doktorlarımızın inisiyatifinde; her gün, her bakımdan biraz daha iyiye gidiyor. Ama elbette zamana ve sabra ihtiyacı var. Hep dediğimiz gibi; güçlüdür Kadir İnanır ve ona ulaşan böylesine bir sevgi ve saygıyı hissederken eminim bunu da atlatacaktır. Ve son bir söz ya da gözlem: Tüm bu zorlu süreçlere inat, o yatağın içinde Yunan mitolojisindeki Zeus'un gücü, Paris'in yakışıklılığı ile öylesine karizmatik ki! Saygılarımla, Jülide Kural"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.