FOX TV'DE YAYINLANAN "KIZIL GONCALAR" DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILSIN

FOX TV'DE YAYINLANAN "KIZIL GONCALAR" DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILSIN

Diyanet birlik sen başkanı Kenan Ak Fox TV de yayınlanan dizi hakkında sert açıklamalarda bulundu. İşte açıklamanın tam metni haberimizde..

Nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan Ülkemizde gerek sosyal medyada gerek Televizyon kanallarında İslami ve Ahlaki değerlerimize saldırılar, dini değerlerimizi ve din görevlilerimizi aşağılamalar kötü göstermeler bitip tükenmek bilmiyor

Yahudi kanalı olarak bilinen FOX TV’ de yeni başlayan Kızıl Goncalar’ isimli dizi daha ilk bölüm de tarafını belli ederek İslami değerlerimize saldırmayı, dindar ve muhafazakar insanlarımızı ahlaksız göstermeyi, Din görevlisi olan Kuran Kursu hocalarımızı da gerici, zorba ve şiddete meyilli algısını oluşturma cüretini ve hadsizliğini göstermiştir.

Yaratılmışların en değerlisi ve en üstünü insandır. İnsanların en değerlisi ise Allah ve Resulüne inanan ve inandığını yaşayan Müslüman’ dır.

Müslümanların önderi ve rehberi ise din görevlisidir.

Din görevlileri şahsiyet, karakter ve ahlaken toplumun en örnek insanlarıdır.

Din görevlisi , toplumun dini ve gündelik yaşayışında üzerine çok ağır görev almış bu görevi en güzel şekilde yapmaya çalışan sorumluluk yüklenmiş insandır.

Yayınlanan dizide ki Kuran Kursu hocası karakterinde din görevlilerimize ve dinimize hakaret Kuran Kurslarına gelen çocuklarımızın gözünde de Kuran Kursları kötü gösterilerek çocuklarımız soğutulmaktadır.

bu dizinin senaristi ve oyuncusunu, bu milletin değerlerini tanımayan sözde sanatçı kılığındaki şahısları, bu diziyi yayınlayan FOX televizyonunu şiddetle kınıyor, dizinin derhal yayından kaldırılmasını RÜTÜK’ten istiyoruz.

Diyanet Birlik Sen Olarak İslami Değerlerimize ve Din Görevlisi olan kıymetli Kuran Kursu hocalarımızı hakarete ve aşağılamaya yeltenen bu sefiller ne yaparsa yapsın müslüman milletimizin gözünde din görevlisinin kıymetini azaltamazlar ve bilmelilerdir ki Din Görevlileri sahipsiz değildir.

178'i arayarak bu diziyi Rtük'e şikayet edelim
Lütfen duyarlı olalım ihmal etmeyelim

Kenan Ak
Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.