Halil Ergün 'Güzel Atlar Diyarı' Dizisi İle Ekranlara Dönüyor!

Halil Ergün 'Güzel Atlar Diyarı' Dizisi İle Ekranlara Dönüyor!

2006 - 2010 yılları arasında yayınlanan 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı Ali Rıza Bey karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Halil Ergün ekranlara geri dönüyor


2006 - 2010 yılları arasında yayınlanan 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı Ali Rıza Bey karakteri ile hafızalara kazınan usta oyuncu Halil Ergün, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Usta oyuncu, yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül'ün ortağı olduğu Boyut Film ve Fatih Aksoy'un üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi 'Güzel Atlar Diyarı' ile anlaşan ilk isim oldu.

Kırmızıgül'ün genel yönetmenliğini üstlendiği; çekimleri İstanbul, Karadeniz ve Kapadokya'da gerçekleşecek dizi masalsı bir aşk hikayesini etkili bir dille ekrana taşıyacak.

Haber: Birsen Altuntaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.