Sosyal medyayı sallayan ''Evetçi küçük kız''

Sosyal medyayı sallayan ''Evetçi küçük kız''

Facebook'ta gündeme bomba gibi düşen video konuşulmaya başlandı. Dünyaya seslenen ''Evetçi kız'' bakın neler söylüyor!

Sosyal medyada videosu paylaşım rekorları kıran, henüz 13-14 yaşlarında küçük bir kızın videosu tartışmalara sebep oldu. Videoda sözlerine ''Bimillahirrahmanirrahim'' diyerek başlayan kız tüm dünyaya nefret kusarcasına konuştu. Ekşi Sözlük'te ''dünyadan hesap sormaya gelen evetçi küçük kız'' başlığıyla tartışmalara sebep olan kız çok konuşuluyor.

Evetçi küçük kızın söyledikleri şu şekilde
''Hollanda, İsviçre, Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri! Bunlar hayır ülkeleridir, bunlar bizlere darbe yaptılar. Bizde onları eriteceğiz. Bunlar haindir. Ülkemiz için, bayrağımız için, vatanımız için, reisimiz için ''evet! evet! evet!'' diyoruz ve bunu kaldırıyoruz'' dedi ve önünde bulunan masada kağıda yazılmış olan ''Evet'' yazısını gösterdi.

Videoyu izleyenlerin bir çoğu bu videoya tapkili. Küçük bir kızın bunları söylemesinin oldukça yanlış olduğunu ve beyninin islami bir aile tarafından yıkandığını düşünenlerse oldukça fazla. Sizler için videoyu web sitemize ekledik. Sizde ''Evetçi küçük kız'' başlıklı videoyu izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı yazarak düşüncelerinizi özgürce ifade edebilirsiniz.

İŞTE EVETÇİ KÜÇÜK KIZIN O VİDEOSU
İzlemek için tıklayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum