Söz dizisinin sahnelerinin çekildiği yer şaşırttı!

Söz dizisinin sahnelerinin çekildiği yer şaşırttı!

Tolga Sarıtaş'ın Yavuz Karasu karakterini canlandırdığı Star TV ekranlarında ilk bölüm ile kendisine hayran bırakan Söz dizisi nerede çekiliyor? sorusunun cevabı!

 

Başrolünü Tolga Sarıtaş'ın üstlendiği ''Söz'' dizisi ilk bölümü ile izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümü ile adeta gözleri dolduran Söz dizisi, sahneleri ile reyting sıralamasında zirve yapacak gibi duruyor.

 


İzleyenler google ve diğer arama motorlarında '' Söz dizisi nerede çekiliyor? Söz dizisinin çekildiği yer neresi? Söz dizisi ilk bölümü izle , Söz dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? '' kelimeleri ile arama yapıyor. En çok merak edilen konu ise dizide ilk bölümde çatışmaların yaşandığı sahneler üzerine oldu. Söz dizisi nerede çekiliyor? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Söz dizisinin konusu nedir?
''Gözün arkada kalmasın'' sloganı Söz dizisinin dikkat çeken başlığı. Söz dizisi konusu ise Özel Kuvvetler Tim'inin hikayesi ile başlıyor. 3 Nisan tarihinde Star Tv ekranlarında yayınlanan söz dizisi nerede çekiliyor sorusu bizlere dizinin konusundan yola çıkarak doğu bölgelerini akıllara getirse de gerçek öyle değil.

Söz dizisi oyuncuları kimlerdir? 
Yavuz Karasu ismiyle '' Üsteğmen Yavuz Karasu'' karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş başrol olarak görev yapıyor.  Ekibin lideri ve başarılı komutanıdır. İlk bölümde genel birliğin komutanının kızını terörist grupların elinden kurtardı. Bakalım Söz dizisi 2.bölüm bizlere neleri getirecek? 

Diğer oyuncuları;
Dizideki ismi: BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT) 
Dizideki ismi: EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)
Dizideki ismi: ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)
Dizideki ismi: ZAFER YAMAN (ATAKAN ARSLAN)

Peki Söz dizisi nerede çekiliyor? 
Söz dizisinde yaşanan ve ekranlara geldiği andan itibaren izleyenlerde büyük etki yaratan 1.bölüm sahnelerindeki çatışma anında ki kareler Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde çekiliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.