Tufan Öldü mü? Kara Sevda 63.bölüm de neler oluyor?

Tufan Öldü mü? Kara Sevda 63.bölüm de neler oluyor?

Asu'nun peşinden koşan Tufan, ormanlık alanda girdiği yolda kamyonete çarptı. Emir'in oyunu akılları aldı. Tufan öldü mü?

Emir'den yardım isteyen Asu, Emir'in teklifini kabul etti. Tufanın Asuyu kaçırdığı düşünülsün diyerek planı başlatan Emir, Asunun dayak yemiş olarak görünmesini sağladı ve Asu Tufan'ın ölmesini kabul etti. Kara Sevda 63.bölüm de Tufan öldü mü? 

Yola doğru Tufan'ı çeken Asu kamyonetin zamanlamasını ayarladı ve Emir'in tuttuğu şoför plandan haberdardı. Mobese kameralarını kullanarak Asu'yu aklamak istedi. Tufan büyük ihtimalle öldü. Kara Sevda 64.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merakla beklenen konu Tufan gerçekten öldü mü.. Yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Kara Sevda 64.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Ozan ölmez denildi, öldü, şimdi ise Tufan ölmedi diyenler var. Gerçekten önemli karakterlerden birisi. Burak Ceylan Kara Sevda dizisinde ''Tufan'' karakterini canlandırıyordu. 

Burak Ceylan İnsatagram hesabından bunu paylaştı.
burak-ceylan-tufan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum