Tunceli Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi

Tunceli Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi

TUNCELİ - Tunceli Valiliği, yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından, girilmesinde sakınca bulunan, il sınırları içerisindeki (20) ayrı bölgede, 13-27 Haziran tarihleri arasında ...

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘Terörle mücadele’ kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından girilmesinde sakınca bulunan, İl  sınırları içerisindeki yirmi ayrı bölgede 13 Haziran 2016 - 27 Haziran 2016 tarihleri arasında Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, Tunceli merkez ve Ovacık ilçesi sınırları içerisinde ilen edilen ve koordinat bilgileri verilen Özel Güvenlik Bölgesi alanlarına,  halkın  can ve mal güvenliği bakımından, mülki amirin izni olmadan girişlerin yasaklandığı ifade edildi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.