TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLANDI

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümünü münasebetiyle Uzunburun İl Emniyet Müdürlüğünde program düzenlendi.

Uzunburun İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen programa Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Alay Komutanı Jan. Kd. Albay Bahri Bostancı, Jan. Alay. Kom. Yrd. Jan. Alb. Birol Çavuşoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile davetliler katıldı. Programda Atatürk anıtına çelenk sunan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, günün anlamına binaen şunları ifade etti.

“Türk Polis Teşkilatı Köklü tarihinden aldığı güç ve mazisine sığdırdığı başarılarla, milletine aşk ve sadakatle hizmet eden Teşkilatımız, temel hak ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstünlüğüne bağlı bir anlayışla yoluna 178 yıldır devam etmenin haklı gururunu yaşamakta ve devletinin emrinde, milletinin hizmetinde gelecek yüzyılları hedeflemektedir.

Fedakâr Meslektaşlarım; Sizler bu aziz milletin huzur ve güvenliğini, devletin bölünmez bütünlüğünü sürdürmek için göğsünü siper eden, giydiği üniformanın ve gölgesinde hizmet verdiği şanlı bayrağımızın onurunu sıcak, soğuk, yağmur, kar demeden her ortam ve koşulda koruyan kahraman Türk Polislerisiniz.

Terör ve uyuşturucu ile mücadele, trafik güvenliği ve genel asayiş düzenin sağlanmasına yönelik 7/24 kesintisiz olarak sürdürdüğünüz azimli ve kararlı çalışmaların yanı sıra korona virüs salgınında ve deprem felaketinde de almış olduğumuz görevler ile halkımıza daha huzurlu, daha güvenli ve daha mutlu bir gelecek sunmak için çalışan, Teşkilatımızın siz değerli mensuplarına gösterdiğiniz üstün gayret fedakârlık ve özveri için teşekkür ederim.

Fedakârlık timsali olan siz değerli meslektaşlarıma, emeklilerimize ve kıymetli ailelerinize sağlık ve esenlikler temenni eder, bir kez daha teşkilatımızın kuruluşunun 178. yılını kutlarım dedi “ Daha sonra program İl Emniyet müdürünün tebrikleri kabulünden sonra Tokat Erenler Şehitliğinde devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.