Türkiye’nin Gündeminde “Sürdürülebilirlik”

Türkiye’nin Gündeminde “Sürdürülebilirlik”

MTM araştırmasına göre, Türkiye'de sürdürülebilirlik konusu hakkında yapılan haberler, Mart 2023 boyunca oldukça önemli bir yer tuttu.

Bu haberlerin en çok konuşulanı ise 6 Şubat'taki depremde kaybedilenler anısına ışıkların kapatılmasıyla gerçekleştirilen “Dünya Saati Etkinliği” oldu.

Medya Takip Merkezi’nin yaptığı araştırmaya göre, sürdürülebilirlik konusu Türkiye'de giderek artan bir öneme sahip. Bu yıl Mart ayında Türkiye'de 41 bin haber sürdürülebilirlik konusuyla ilgili yapıldı. Bu haberler arasında en çok konuşulanı ise doğa kaybına dikkat çekmek için 6 Şubat'taki depremde kaybedilenler anısına düzenlenen “Dünya Saati Etkinliği” oldu. Bu etkinlik, Türkiye'de birçok yerde ışıkların kapatılmasıyla gerçekleştirildi ve doğal kaynakların korunması konusunda toplumsal farkındalık yaratmak için önemli bir adım atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.