Van ile Bitlis'te 11 Araç Yakıldı..

Van ile Bitlis'te 11 Araç Yakıldı..

Güneydoğu ve Doğuda Yapılan Saldırılar Kürt Halkına Büyük Bir Zarar Veriyor. Kürt Halkı İsyanda Esnaf Sinek Avlarken Çoğu Kürt Halkı Evine Ekmek Götüremiyor . Biran Evvel Bu Savaş Durdurulmalı . Savaşın Tek Mağduru Kürt Halkıdır..

Güneydoğu ve Doğuda Yaşanan Olayları Esnaf ve Kürt Halkı Böyle Değerlendirdi
''
Birçok İlde kürt halkı isyanda güneydoğuda ve doğuda yapılan saldırılar resmen kınanıyor . Bu Savaşa artık dur deyin çünkü olan biz kürt halkına oluyor . Su yok ekmek yok il ve ilçelerdeki olay ,gergnliklerden dolayı bahçemize çıkamıyoruz .
Çocuklarımız aç hasta doğuda doktur kalmadı sağlık çalışanları korkudan kaçıp yerlerini terk ediyorlar .  Hangi Siyasi lideri yardımda bulunacak hangi siyasi lider yada hangi örgüt dernek gelip cebindekini cebimize sokacak ? sadece kandırılıyoruz olan kürt halkına oluyor Çocuklarımız gece gündüz korkular içinde yatmakta ne AKP ne HDP ne Mhp ne CHP bizleri besliyemicek bir surü mahsum insan öldürülüyor .Yeter artık diyoruz''

Van Bitlis'te 11 Araç Yakıldı..

Alınan bilgiye göre, Bitlis-Diyarbakır karayolunun 25. kilometresindeki Buzlupınar mevkisinde, yol kesen PKK mensupları, durdurdukları araçların sürücü ve yolcularını indirdi.
PKK'lılar daha sonra 8 aracı ateşe vererek ormanlık alana kaçtı.Van'ın Erciş ilçesinde de Erciş-Adilcevaz karayolundaki köprüde yol kesen PKK mensupları, durdurdukları 3 aracı yaktı.Jandarma, kaçanPKK'lıları yakalanması için operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.