Yeniden Şahlanış Diyorsanız Meydanı Gençlere Bırakınız

Halkın göz bebeğim diye hitap ettiği ve bakmaya kıyamadığı halkın asıl ilk ve tek partisi olan gençlerin dava partisi AK PARTİ'ye kırgınlıkları günden güne artış göstermektedir. Gençler bu kırgınlığı ise şuan yönetimde mevcut olan kişileredir.

 Gençler saygı konusunda asla kusur etmezler ancak partinin son zamanlardaki kötü gidişatına gençlerin tahammülü kalmadı. Bu nedenle yönetime biran önce çeki düzen verilmesini isteyen gençler metal yorgunluğu olan tek kişinin il baskınları ve ilçe başkanlarının değil yönetiminin komple değişim gösterip gençlerin yönetimde yer almaları gerektiğini uygun görmektedirler.

Sayın Cumhurbaşkanımızin da isteği bu doğrultudadır. Gerçek dava adamları varsa yerini gençlere bırakacaktır. Koltuk sevdalılığından vazgeçelim, davamız adına davamız için nice canlar verdik. Bunların hatırına, ruhuna,şahadetlerine layık olmak istiyorsak davayı gerçekten KÜKREYEBİLECEK yeni nesillere bırakalım. 

Hepimiz görüyor ve kabul ediyoruz ki içimizden bazı kişi veya kişiler davayı kirletmiş ve kirletmeye de ne yazık ki devam etmektedirler. Peki Nasıl mi kirletiyorlar? Içimizden bazı kişiler sırf ihale için halkın partisine girmiş ve taş üstüne taş koyamamıştir. Önümüzde 2019, 2023, 2051 ve 2071 gibi çok önemli projelerimiz varken bir iki kuruş ihale parası için davamızı heba etmeyelim. 

inanın bu dava tüm ümmetin umut kapilarından bir tanesidir. lütfen samimice olalım, halkın ve ümmetin umut kapısına yakışır şekilde davranalım. 

Bunu yapmazsanız tüm projeler hayal olur ve bunun vebali gerçekten sizlere kalacaktir. Şu siyasetçinin bu siyasetçinin akrabası diye kimseyi körü körüne partiye almayin. ADAM GIBI CANLA BAŞLA  KÜKREYENLERİ TEŞKILATLARA ALALIM. il Başkanları, ilçe Başkanları, Belediye Başkanları gençlerden olsun, gerçek dava adamlarından olsun. Bırakalim şu keçi inatlarimizi. 

YENİ Türkiye için yeni nesillere yer açmaktan geçer...

TEŞKILATLARIMIZDA EN AZ ÜÇ TARIHÇİ OLSUN. ÇÜNKÜ ŞEREFLİ TARIHÇİLER EVDATDAN ÖYLE BİR BAHSEDER Kİ YENI NESİL ILK NEFES ALIŞINDA ASLANLAR GIBI KÜKREYECEKTİR...
 
 Yazımdan dolayı kimsenin kırılmamasını ümit eder, tüm camiamizi saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.