YERLİ VE MİLLİ CİHAZ İLE 3 DAKİKADA VARİS AMELİYATI

YERLİ VE MİLLİ CİHAZ İLE 3 DAKİKADA VARİS AMELİYATI

Kalp ve damar cerrahisi alanında tıbbi malzeme üretimi yapan Türk firması Global-Invamed, yeni bir varis ameliyat cihazı geliştirdi.

Kalp ve damar cerrahisi alanında tıbbi malzeme üretimi yapan Türk firması Global-Invamed, yeni bir varis ameliyat cihazı geliştirdi. Dünyada ‘Türk Yapıştırıcı’ olarak anılan yüzde 100 yerli ve milli VenaBlock isimli cihazla varis ameliyatı artık 3 dakikada yapılabilecek. Normalde açık cerrahi operasyonlarla 2-3 saat süren varis ameliyatları bundan sonra bu cihaz ile 3 dakikada kapalı olarak mikroskopi ve radyolojik görüntüleme yöntemiyle yapılacak

Uygulanan bu yöntemde, iğneyle damarın içerisine bir katater yardımı ile girilerek bası uygulanıyor ve damarın tamamı yapıştırılarak tedavisi sağlanıyor.

Firmamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.