Mehmet Emin PARLAKTÜRK

Mehmet Emin PARLAKTÜRK

Yine "İYOT" gibi açığa çıktılar!

DİB Erbaş'ın Cuma Hutbesi'ndeki ahlâkî tavsiyelere al görmüş boğa gibi saldıran Baro Başkanlarına sormak lazım:

Sizlerin, "çağlar öncesi" diyerek gericilikle suçladığınız bu ses; M.S. 571-632 yıllarında, sizin deyişinizle "ortaçağ"da yaşayan Hz.Muhammed'in ve ona inen İlahi mesaj Kur'an'ın sesidir!

Peki, siz ey dini bilgilerden nasibi olmayan ve tarihi bilgilerden de yoksun olan echeller! Ya sizin savunduğunuz ses nereden geliyor biliyor musunuz? Hatırlatayım:
Sizin sesiniz M.Ö ve size göre taaa "ilkçağ"larda yaşayan SODOM-GOMORE halkının çığlıklarından geliyor!...

Sizin de savunduğunuz o gazaba uğramış halkın ahlaksızlıkları, bırakın inanmadığınız Kur'an'da, peşinde koştuğunuz ve hayran kaldığınız Hıristiyan Batı dünyasının Kutsal Kitabı İNCİL' de bile LANETLENMİŞ iğrençliktedir.

Şimdi, siz söyleyin!
ÇAĞLAR ÖNCESİ'nden gelen GERİCİ SES'e kulak veren kim?

UTANIN demeyeceğim. Çünkü siz de ne utanacak yüz var, ne de muhatap alınacak insanlık! Sizlerle aynı çağı paylaşmaktan haya ediyor, utanç duyuyorum.

Diyeceğim tek şey Hz.Musa'nın (a.s) dediği gibi olacaktir:

"Ey Rabbim! Dileseydin onları ve beni daha önce helâk ederdin. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helâk edecek misin? Bu iş, senin imtihanından başka bir şey değildir; onunla dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletirsin. Sen bizim velîmizsin. Artık bizi bağışla ve bize acı! Sen bağışlayanların en iyisisin." (Araf Suresi, Ayet:155)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.