Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Batman’lılar derneğimi ?

Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Batman’lılar derneğimi ?

Son günlerde Ağrı ilimizde sağlık sektörü'nün çöküşü Ağrı Basınında bu haberle yerini aldı. ..

Son günlerde Ağrı ilimizde sağlık sektörü'nün çöküşü Ağrı Basınında bu haberle yerini aldı. Ağrı'lı Gazetecilerin ağrı halkının mağduriyetlerini Medya&Basın'la gerekli tüm üst yetkililere Ağrı Halkının sıkıntılarını sorunlarını duyurmak için tüm çabaları göstermektedirler.

Adı her geçen gün farklı skandallarla gündeme oturan kamu hastaneleri genel birliğine ilişkin akıl almaz iddialar devam ediyor.
Önümüzdeki günlerde açacağımız dosyanın önemli başlıklarını soru olarak zihnimize kaydetmek adına sıralıyoruz

-Şahsi işlerinin takibi için devlet ödeneğini sorumsuzca kullanan yönetici kim?

-Daha uygun fiyata yer kiralama şansı varken ve görüşmeleri yapılmışken  fahiş  fiyata evine yürüme mesafesindeki şehrin en uzak noktasındaki hizmet binasını kiralayan,  sonradan zeyilname ile düzeltse de hizmet alım personelinin yol ücretlerini kesen mali başkanın amacı neydi? Vazgeçtikleri mevcut hizmet binası  arasındaki aylık kira farkı ne ?

-Ağrı devlet hastanesinde görevlendirmeyle  başhekimlik görevini yürüten Ağrı’lı doktorun yerine yine görevlendirmeyle atanan Batmanlı Başhekim atanmasının sebebi neydi. Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Batman’lılar derneğimi ? Bir kurumda 3 .batmanlının hem de görevlendirme ile atanmasının gerekçesi ne ?İlgili kurum Batman dinlenme tesislerimi?

-ihaleler üzerinden dizayn edilmek istenen sektör hangisi?

-Hbys ihale alımında ihbarlar neden dikkate alınmadı ?Kik yoluyla kendilerini aklamak isterken süre uzatımı yapıldı mı yapıldıysa bunda kamu zararı ne kadar ?

-Adh yemek ihalesinde neler döndü ,hatalı değerlendirmeye  rağmen buna neden göz yumuldu

Söz konusu iddialara dair kapsamlı çalışmamızı çok yakında sizlerle paylaşacağız-

Kaynak :04haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.