Ağrı'da dolandırıcılık yapan 2 kişiden 1  tutuklandı

Ağrı'da dolandırıcılık yapan 2 kişiden 1 tutuklandı

Ağrı'da dolandırıcılık suçundan yakalanan 2 kişiden biri tutuklanarak ceza evine gönderildiği belirtildi.

Ağrı'da dolandırıcılık suçundan yakalanan 2 kişiden biri tutuklanarak ceza evine gönderildiği belirtildi.
 

Ağrı'da büyükbaş hayvancılığı noktasında dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden bir kişi serbest bırakılırken, diğer şahsın tutuklanarak Ağrı M Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna gönderildiği belirtildi.

Konu hakkında Ağrı Valiliğinden yapılan basın açıklamasında, bir internet sitesinde Ağrı’da 120 adet satılık büyükbaş hayvan ilanı gören B.B. isimli şahsın, ilanı veren şahıslarla irtibata geçerek büyükbaş hayvan alımı için İstanbul’dan Ağrı’ya geldiği ve şahıslara 29 adet büyükbaş hayvan karşılığında 83 bin 500 TL verdiği, fakat hayvanları teslim almadan şahısların ortadan kaybolması nedeniyle dolandırıldığını anlayarak şikayette bulunduğu belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler şüpheli şahısların açık kimlik bilgilerini tespit edebilmek amacıyla çevrede bulunan MOBESE kamera görüntülerini incelemeye almış ve incelemeler neticesinde şüpheli şahısların C.M. ve O.A. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Şüpheliler görevlilerimizce yakalanarak adli mercilere sevk edilmişlerdir." denildi.

Açıklamada, şüphelilerden O.A’nın ifade verdikten sonra mahkemece serbest bırakıldığı, C.M. isimli şüpheli ise mahkemece tutuklandığı belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.