COŞKUNÖZ, G.KORE GENEL MAKSAT HELİKOPTERLERİNİN ORTA GÖVDESİNİ ÜRETİYOR

COŞKUNÖZ, G.KORE GENEL MAKSAT HELİKOPTERLERİNİN ORTA GÖVDESİNİ ÜRETİYOR

COŞKUNÖZ Holding’e bağlı COŞKUNÖZ Savunma ve Havacılık şirketi Eskişehirde G.Kore Genel Maksat Helikopterlerinin orta gövdesini üretiyor.

COŞKUNÖZ Savunma ve Havacılık, anlaşma kapsamında 60 adet KUH Surion helikopterinin orta gövde üretimini gerçekleştirecek ve üretim 2026 yılına kadar devam edecek.

Çoşkunöz Holding, 60 yıllık köklü üretim geçmişi, 7 farklı sektörde 12 firması ve 2500 çalışanı ile Türkiye’nin gelişen en başarılı firmalarından birisi. Hassas işleme yöntemi kullanarak uçak ve helikopter gövdesi ile motor parçaları üretimi yapan Coşkunöz Savunma ve Havacılık San. Tic. A.Ş., Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 7 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteriyor.

COŞKUNÖZ Savunma ve Havacılık şirketimizi tebrik ediyor, başarılı proje ve ihracatlarının artarak devamını diliyoruz.

İlhami PEKTAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.