Milli Marka Tünel Açma Makinası : LALE

Milli Marka Tünel Açma Makinası : LALE

Türkiye’yi dünyada tünel açma makinesi üreten sekizinci ülke konumuna getiren E-Berk, ilk yerli ve milli makinesi "Anadolu"yu 2017'de üretmişti.

Türkiye’yi dünyada tünel açma makinesi üreten sekizinci ülke konumuna getiren E-Berk, ilk yerli ve milli makinesi "Anadolu"yu 2017'de üretmişti. TÜBİTAK desteğiyle Türk mühendis, teknisyen ve işçilerinin bilgi ve birikimiyle geliştirilen ve üretilen yeni milli marka tünel açma makinası Lale, günlük ortalama 20 metre kazı yapabiliyor.

Yaklaşık 12 bin parçadan oluşan, 60 metre uzunluğunda ve 120 ton ağırlığındaki Tünel açma makinası Lale, Ergene Derin Deşarjlı Atık Su İletim Tünel Projesinde toplam 2 bin 500 metrelik kazı gerçekleştirdi.

E-Berk firmamızı ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

İlhami PEKTAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.