ÖĞRENCİLERDEN SONRA MAHALLELİYİ DE İSYAN ETTİRDİLER!

ÖĞRENCİLERDEN SONRA MAHALLELİYİ DE İSYAN ETTİRDİLER!

Muş Alparslan Üniversitesi kurulduğundan bu yana en büyük sorunların başında gelen ulaşım sorununun bir benzerini Bağlar ve Güzeltepe mahallelileri de yaşıyor.

Muş Belediyesi tarafından Üniversite hattına dahil edilen beş yeni otobüs Bağlar ve Güzeltepe mahallesi sakinlerine de hizmet vermeye başlamıştı. Kısa bir süre önce Belediye Başkanı Feyat Asya tarafından duyurulan yeni hatlar, ulaşım sorununu çözmeyi vaat etmişti.

SEFER SAATLERİNE UYULMUYOR

Bağlar mahallesinde neredeyse iki aydır hizmet vermeye başlayan üniversitesi hattı araçlarının hiçbir sefer saatine riayet etmediğini ifade eden vatandaşlar, isyan etme noktasına geldi. Yola çıkıp sefer saati belli olan araçları beklediklerini ancak bu dondurucu soğukta araçların keyiflerine göre gelmediklerini ifade eden vatandaşlar, “sabah 7:30’da aracın gelmesi gerekiyor, içerisinde öğretmen, öğrenci, resmi kurumlarda çalışan memurların da olduğu onlarca kişi dakikalarca bekliyoruz, ancak araç kendi keyfine göre gelmiyor. Birgün unuttuk, öteki gün yoğunduk, araba çalışmadı gibi komik bahanelerle bizleri yollarda bekletip mağdur ediyorlar. Gelmeyeceklerse neden bizi bu hatta dahil ettiler. Belediye Başkanı Feyat Asya’dan bu konuyu takip ettirmesini istiyoruz.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HAFTA SONU HİÇ GELMİYORLAR

Vatandaşlar, araçların hafta sonu ise tek bir sefer dahi atmadığını, mahalle sakinlerinin yürümek zorunda kaldıklarını sözlerine eklediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.