OSTİM’den 31 Ülkeye İhracat Yapıyor

OSTİM’den 31 Ülkeye İhracat Yapıyor

EMSE Mühendislik, Türk Hava Yolları (THY) için ürettiği havalimanı sistemlerinden check-in kioskları ve bu kioskların çanta mobil modeli ve tüm diğer ürünlerini başta Arap ülkeleri olmak üzere 31 ülkeye ihraç ediyor.

Banka ve hastanelerde kullanılan sıramatik cihazlarını üreten EMSE Mühendislik, Türk Hava Yolları (THY) için ürettiği havalimanı sistemlerinden check-in kioskları ve bu kioskların çanta mobil modeli ve tüm diğer ürünlerini başta Arap ülkeleri olmak üzere 31 ülkeye ihraç ediyor.

Ayrıca fazla bagajı olanların ücretini hemen kredi kartıyla ödeyeceği cihaz, havalimanında kontuardan geçerken 'hizmetimizden memnun kaldınız mı' diye soran anket cihazları, otomatik self servis bagaj teslim cihazı ve özel siparişlere göre yeni ürünler üreten firma ihracat yelpazesini her geçe gün artırıyor.

EMSE Mühendislik firmamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dr. İlhami PEKTAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.