ŞENOCAK’TAN ÖZDEMİR’E UNUTULMAYACAK CEVAP

ŞENOCAK’TAN ÖZDEMİR’E UNUTULMAYACAK CEVAP

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak uçak yolculuklarında içki içilmesini eleştirerek, "Uçakları meyhaneye çevirdiler." sözleri nedeni ile hedefe kondu. Dr. İhsan Şenocak'ın sözlerini hedef alan Cüneyt Özdemir ise Şenocak’ı yobazlıkla itham etti.

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak uçak yolculuklarında içki içilmesini eleştirerek, "Uçakları meyhaneye çevirdiler." sözleri nedeni ile hedefe kondu.

UÇAĞIN İÇİNİ MEYHANEYE ÇEVİRMİŞLER

Uçaklarda yaşanan taciz ve kavga gibi toplum düzenini bozan olaylara dikkat çeken Dr. Şenocak, şunları söyledi: Yurt dışına çıktığın zaman uçağın içindeki hostes içki servisi de yapıyor. Uçağın içini meyhaneye çevirmişler. Yanındaki adam içiyor. Ona 'dur' diyeceksin. Yanındaki adama 'benim yanımda içme' diyeceksin. Yanındaki ayyaş adamla yolculuk edilmez. Hayatımda meyhaneye girmedim. İçince sarhoş olacak bu adam. Ne konuşacağı ne yapacağı belli değil. Git nerede zıkkımlanıyorsan, orada zıkkımlan.

ÖZDEMİR, YOBAZLIKLA İTHAM ETTİ!

Dr. İhsan Şenocak'ın sözlerini hedef alan Cüneyt Özdemir, "Ben de uçakta denk gelirsem bu beyefendinin yanında oturmak istemiyorum. Çünkü ben de aydın insanlarla uçmak istiyorum. Uçağa biniyorsun yanında yobaz bir insan var. Rahatsız oluyorsun." dedi.

DR. ŞENOCAK'TAN 'ŞEREF' DERSİ!

Cüneyt Özdemir'in videosunu Twitter hesabından alıntılayan İhsan Şenocak, "Cüneyt Özdemir! Uçaktaki sarhoşların kadınları taciz haberlerinden sonra ailenden bir kadını sarhoşun yanında uçurur musun? Sarhoşun yanına oturmak ya da eşini oturtmak aydın olmaksa yobaz olmayı büyük bir şeref kabul ederim!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.