TSK PKK Bitirildi Teröristlerin inleri imha edildi

TSK PKK Bitirildi Teröristlerin inleri imha edildi

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Hakkari'nin İkiyaka dağları bölgesine yönelik hava harekatı düzenlendiği duyuruldu. Savaş uçakları terör örgütü PKK'ya ait mağara, barınak ve silah mevzilerini etkili bir bombardımanla...

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Hakkari'nin İkiyaka dağları bölgesine yönelik hava harekatı düzenlendiği duyuruldu. Savaş uçakları terör örgütü PKK'ya ait mağara, barınak ve silah mevzilerini etkili bir bombardımanla imha etti.

Açıklamada şöyle denildi: Hakkâri / İkiyaka Dağları'nda devam eden operasyonda tespit edilen Bölücü Terör Örgütüne ait barınak, mağara ve silah mevzileri, düzenlenen hava harekatı ile imha edilmiştir.

Öte yandan Tunceli'nin Ovacık ilçesinde düzenlenen operasyonlarda bölücü terör örgütü PKK üyesi 3 terörist silahları ile birlikte ölü ele geçirildi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri Muş'un Bulanık ilçesinde 6, Şırnak'ın Silopi ilçesinde ise 2 teröristin yakalandığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.