Tügva Giresun İl Temsilcisi Hüseyin Alkan Oldu.

Tügva Giresun İl Temsilcisi Hüseyin Alkan Oldu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun 3. Olağan İl Genel Kurulu, Başkan Enes Eminoğlu’nun katılımlarıyla Giresun Üniversitesi Halis Özdemir Konferans Salonunda gerçekleşti.

Yoğun katılımın olduğu Genel Kurul’da, Muhammed Anıl Kaya’dan bayrağı devralan Hüseyin Alkan, mazbatısını Başkan Enes Eminoğlu’nun ellerinden aldı.

İl Temsilcisi olarak seçilen Hüseyin Alkan başta TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu ve değerli yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce işaret ettiği, daima hakkın ve adeletin tarafında olan, elinde taşla, sopayla, faydasız şeylerle değil, kitapla bilgisayarla gezen, kafasını boş işlerle değil, planla projeyle meşgul eden, yüreği heva hevesle değil, inançla şevkatle, cesaretle dolu bir nesil için mücadele edeceğiz dedi.

Kurulda konuşmasına devam eden Hüseyin Alkan, Farabi’nin Ali Kuşçu’nun Cezeri’nin Aziz Sancar’ın zihinleri doyurduğu, Fatih Sultan Mehmet Han’ın çağ kapatıp, çağ açtığı, mazlum müslüman coğrafyaların her zaman medet umduğu, mübarek Anadolu’da Allah’ın davasına sahip çıkacak bir nesil için mücadele edeceğiz diye söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.