VAN ÇALDIRAN BELEDİYESİ WİFİ NOKTASI KURDU

VAN ÇALDIRAN BELEDİYESİ WİFİ NOKTASI KURDU

Van'ın Çaldıran İlçesi önceki dönemlerde olmayan birçok yeni hizmeti devreye sokuyor. İşte detaylar haberimizde..

Van'ın Çaldıran ilçesinde daha önce doğal sebze yetiştiriciliği serası, halkın iş sorununu çözümü için tekstil atölyesi ve kayak merkezi gibi birçok yenilik ile Çaldıranı tanıştıran Belediye başkanı Şefik Ensari, Çaldıran'a hizmetlerine bir yenisini daha ekledi...

İnsan odaklı hizmeti önceliği yapan Çaldıran Belediyesi,, Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda daha önceden Çaldıran Belediyesi tarafından ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla belediyenin bahçesine Wİ-Fİ cihazı yerleştirilmişti.

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari ile İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker' in katılımıyla Wİ-Fİ cihazını vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çaldıran'ın belli noktalarına başka Wİ- Fİ cihazları kurmayı hedeflediklerini belirten Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari:

"Çağımızın en önemli iletişim ve bilgilendirme kamalı olan interneti ücretsiz olarak vatandaşlarımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca çoğu öğrencimiz internete ulaşamıyor. İnternetten ödevini yapmak isteyen ya da internetteki ödev sitelerinde ders çalışmak isteyen öğrencilerimiz belediyemizin bahçesindeki parka oturup kolaylıkla internete erişim sağlayabilirler. Bununla birlikte diğer vatandaşlarımız da güvenle Wİ- Fİ cihazımızdan internete girebilirler. Wİ- Fİ cihazımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.