VESTEL’den Avrupa’ya Elektrikli Araç Şarj Cihazı İhracı

VESTEL’den Avrupa’ya Elektrikli Araç Şarj Cihazı İhracı

Vestel, dünyanın en büyük elektrik hizmeti şirketlerinden Iberdrola'ya elektrikli araç şarj cihazları (EVC) ihraç ediyor.

Avrupa’nın birçok önemli bölgesine bu yıl içinde Iberdrola tarafından konumlandırılacak EVC’leri Vestel üretecek. Halihazırda tüm dünyaya EVC ihracatına devam eden Vestel, bu proje ile ilk etapta İberdrola’nın İngiltere, İtalya ve İspanya’da kuracağı elektrikli araç şarj noktaları için destek olacak. İlerleyen zamanda projenin diğer ülkelere de yayılması hedefleniyor.

Iberdrola, bu proje kapsamında 150 milyar avroluk sürdürülebilir ulaşım planının bir parçası olarak daha kapsamlı elektrikli araç şarj istasyonu altyapısını oluşturmayı hedefliyor. Bu sayede gelecek 5 yıl içinde 150 bine yakın elektrikli şarj istasyonu(EVC) Avrupa genelinde evlerde, işyerlerinde, caddelerde ve otoyollarda yer alacak.

Vestel'i tebrik ediyor, ihracatlarının artarak devamını diliyoruz.

Dr. İlhami PEKTAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.