Yeni düzende ‘‘yeni insan’’ Human Week’te konuşulacak

Yeni düzende ‘‘yeni insan’’ Human Week’te konuşulacak

Çalışma hayatında taşları yerinden oynatan pandeminin etkileri, bu kez “çalışan” odağıyla masaya yatırılacak.

Çalışma hayatında taşları yerinden oynatan pandeminin etkileri, bu kez “çalışan” odağıyla masaya yatırılacak.

24-28 Ocak 2022 tarihleri arasında İBE tarafından ilki düzenlenecek olan Human Week İstanbul’un teması “çalışan deneyimi” olarak belirlendi. Dünyadan ve Türkiye’den önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı “insan haftası”nda, yeni düzende iş-yaşam dengesi, çalışan deneyimi, hibrit sistemler ve İK’nın geleceği tartışılacak.

Prof. Dr. Ali Atıf Bir tarafından; eğitim, araştırma & yönetim, pazarlama ve marka danışmanlığı dünyasına farklı bir yaklaşım geliştirme üzerine kurulan İşletme ve İletişim Bilimleri Enstitüsü (İBE), insan kaynakları yönetimi ile ilgili tüm paydaşları bir araya getirerek geleceğin trendlerinin tartışılacağı önemli bir etkinliğe imza atıyor. İlki 24-28 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Human Week Webinar etkinliğinde; bütüncül bir yaklaşım ile insan kaynakları, psikoloji, sosyoloji ve iletişim alanlarının da perspektifiyle “çalışan deneyiminin” yakın gelecekte nasıl şekilleneceği ve gelecekte insan kaynaklarının hangi rollerde görev alacağı tartışılacak.

yeni-duzende-yeni-insan-human-weekte-konusulacak.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.