YERLİ ÜRETİM ŞEMSİYE ELEKTRİK ÜRETİYOR

YERLİ ÜRETİM ŞEMSİYE ELEKTRİK ÜRETİYOR

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük güneş enerji paneli üretim tesisine sahip olan CW Enerji, Antalya’daki fabrikasında yenilikçi ürün olarak Güneş enerjili şemsiye üretiyor.

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük güneş enerji paneli üretim tesisine sahip olan CW Enerji, Antalya’daki fabrikasında yenilikçi ürün olarak Güneş enerjili şemsiye üretiyor. 120W monokristal panel kullanılarak üretilen CW Enerji imzalı Güneş Enerjili Şemsiye, tatil yapanların en büyük sorunu olan şarj için priz arama derdine son veriyor.

Şemsiyenin ürettiği elektrik ile başka hiçbir kaynağa ihtiyaç duymadan telefonunuzu şarj edebiliyor, kapalı durumda otomatik pil koruma özelliği ve otomatik led aydınlatmaları sayesinde akşamları şemsiyenizin altında kitabınızı okuyabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.