Zeytinli Rock Festivali Tam Gaz Devam Ediyor!

Zeytinli Rock Festivali Tam Gaz Devam Ediyor!

Zeytinli Rock Festivali kapsamında birçok ünlü sanatçı sahne alırken, festivalden çok renkli görüntüler de gündeme bomba gibi oturdu.

Zeytinli Rock Festivali kapsamında birçok ünlü sanatçı sahne alırken, festivalden çok renkli görüntüler de gündeme bmba gibi oturdu.

 

20-23 Ağustos tarihleri arasında rock müziğin ünlü isimlerinin sevenleri ile buluşacağı festivalin açılışı öncesinde efsane grup Moğollar sürprizi yaşandı. Sanatçı Umut Kuzey’in koordinatörlüğünde özel bir organizasyon firması tarafından gerçekleştirilen Zeytinli Rock Festivali açılış öncesi sürpriz sanatçıları ağırladı. 20-23 Ağustos tarihleri arasında rock müziğin pek çok sevilen isminin sahne alacağı festivalin açılışı öncesinde ünlü grup Moğollar sürpriz yaparak hoş geldin partisinde sahne aldı. Anadolu Rock Müziği’nin efsanelerinden olan Moğollar grubu geçmişten günümüze eserlerini seslendirdiler. Moğollar’ın yanı sıra İstanbul Arabesque Project grubu da sahne alarak geceyi renklendirdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.