11 Ağustos 2017 Fenerbahçe transfer haberleri, gelişmeleri

11 Ağustos 2017 Fenerbahçe transfer haberleri, gelişmeleri

Bugün günlerden 11 Ağustos 2017. Fenerbahçe'nin transfer haberlerini sizler için derledik, topladık. Transferde son durum ne? Son gelişmeleri serhadhaber.com aracılığıyla sizlere aktarıyoruz.

Bugün günlerden 11 Ağustos 2017. Fenerbahçe'nin transfer haberlerini sizler için derledik, topladık. Transferde son durum ne? Son gelişmeleri serhadhaber.com aracılığıyla sizlere aktarıyoruz.

Fenerbahçe 2 transferi daha bitirdi.

17 Temmuz’da İstanbul’a geldi, o tarihten sonra adeta kayıplara karıştı. Aziz Yıldırım’ın talimatıyla adeta sır gibi saklanan Eljif Elmas, Cagliari maçında ortaya çıktı. Sadece 45 dakikalık performansıyla heyecan yarattı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, NTV Spor'da katıldığı programda 4 futbolcu alacaklarını, bunların 2 tanesinin bu hafta içinde açıklanacağını belirtti. Aziz Yıldırım ayrıca milli futbolcu Emre Mor için de Borussia Dortmund'a teklif yaptıklarını resmen açıkladı.

Sarı-lacivertliler bir golcü, bir stoper, bir forvet arkası ve bir de hücumcu kanat oyuncusunu kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. Bu çalışmaları sonlandırmak için Hasan Çetinkaya, Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın önce İspanya'ya uçtukları daha sonra İngiltere'ye geçecekleri öğrenildi. İspanya'da Villareal'in santraforu Soldado'nun transferini bitirmek için harekete geçen sarı-lacivertiler 32 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaştı. Piyasa değeri 8 milyon Euro görünen Soldado'nun Villareal ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunduğu için bu rakam daha aşağı çekilecek.

İspanyol golcü Soldado ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, 10 numara bölgesi için ise Giuliano'yu kadrosuna katmaya yakın. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.