Konyaspor'un yeni teknik direktörü Fahrudin Ömerovic oldu

Konyaspor'un yeni teknik direktörü Fahrudin Ömerovic oldu

Konyaspor Teknik Direktör konusun çözdü. Bosna Hersekli deneyimli antrenör Fahrudin Ömerovic, Konyaspor'un başına geçiyor!

Konyaspor, yeni teknik direktörünü buldu. Bosna Hersekli futbol adamı Fahrudin Ömerovic, yeşil-beyazlı ekibin başına geçmek üzere Konya'ya adım atıyor. 62 yaşındaki deneyimli antrenör, kariyerine Aykut Kocaman'ın yanında yardımcı antrenör olarak başlamış ve zaman içinde Türk futboluna damgasını vurmuştur.

Ömerovic'in kariyerindeki zirve noktaları arasında, Aykut Kocaman'la birlikte İstanbulspor, Malatyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi önemli kulüplerde yardımcı antrenörlük görevleri bulunmaktadır. Bu süreçte elde ettiği tecrübelerle Türk futboluna katkıda bulunan Ömerovic, Konyaspor'u daha üst sıralara taşıma hedefinde önemli bir figür olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.