17 Eylül reyting sonuçları Aramalarda delice Yarışıyor

17 Eylül reyting sonuçları Aramalarda delice Yarışıyor

“17 Eylül reyting sonuçları” diye Google’da aramalar başladı. Kanal D, Fox TV ve TRT 1’in kıyasıya yarıştığı 17 Eylül Perşembe reyting sonuçları merakla bekleniyor. Yeni sezonuyla Kurtlar Vadisi Pusu’nun ipi göğüslemesi beklenirken,

“17 Eylül reyting sonuçları” diye Google’da aramalar başladı. Kanal D, Fox TV ve TRT 1’in kıyasıya yarıştığı 17 Eylül Perşembe reyting sonuçları merakla bekleniyor. Yeni sezonuyla Kurtlar Vadisi Pusu’nun ipi göğüslemesi beklenirken, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Fenerbahçe-Molde maçının da listeye girmesi içten bile değil. İnadına Aşk dizisinin de Kurtlar Vadisi Pusu ile girdiği dizi yarışında reytinglerde kaçıncı olacağı büyük merak konusu.
 

Kanal D; Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona 264. Bölümü ile başladı. 13’üncü sezona giren Kurtlar Vadisi her zamanki gibi yine reytinglerde birinci olacak mı bilinmiyor ama ipi göğüsleyeceği kesin.

Fox TV; Yaz aylarında reyting derecesi çok yüksek olan İnadına Aşk dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ile baş edebilecek mi en büyük merak konusu bu. İnadına Aşk 17 Eylül 2015 Çarşamba reyting sonuçlarında kaçıncı olacak?

TRT 1; UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin kendi evinde konuk ettiği Molde karşılaşması da reytinglerde iyi bir derece alabilir. Fenerbahçe’nin kendi evinde Molde’ye 3-1 yenilmesi taraftarlarının sosyal medyada tepkisine neden olmuştu.

17 Eylül reyting sonuçları açıklandığı an haberimizde olacak. 
Diyarbakırsöz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.