18 saat pil ömrü sunan Philips TAT1215BK kablosuz kulaklık için yeni A101 fırsatı [Aralık 2023]

18 saat pil ömrü sunan Philips TAT1215BK kablosuz kulaklık için yeni A101 fırsatı [Aralık 2023]

Philips TAT1215BK kablosuz kulaklık yeniden A101’de satışa çıkıyor. Bütçe dostu kablosuz olarak karşımıza çıkan model önümüzdeki hafta kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Piyasadaki diğer modellerde olduğu gibi Philips TAT1215BK modelinde de mobil cihazlarla kablosuz iletişimi Bluetooth bağlantısıyla sağlıyor.

2 yıl garanti süresine sahip olan modelde IPX4 sertifikası da bulunuyor.

Bu sayede su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklık müzik çalmayı kontrol etmek, sanal asistanı kullanmak veya telefon görüşmeleri için fiziksel tuşlarla geliyor. Kullanıcılar bu tuşları kullanarak kulaklığı kontrol edebiliyor.

Sadece kulaklıklar 6 saate varan müzik deneyimine imkan tanırken bu süre şarj kutusuyla birlikte toplamda 18 saate kadar çıkıyor.

Yalnızca şarj kutusu kablosuz kulaklığa ekstradan 12 saatlik bir güç sağlıyor. 6 mm neodimyum sürücülerle birlikte gelen kulaklıkta akılllı eşleştirme özelliği yer alıyor.

Kulaklıklar şarj kutusundan çıktığında daha önceden eşleşmiş cihaza otomatik bağlanabiliyor.

Philips TAT1215BK kablosuz kulaklığın kampanyalı fiyatı ne kadar?

3 saat konuşma süresi de vadeden kulaklığın A101’deki fiyatı ise 599 TL olacak. Kablosuz kulaklık kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabilecek.

Cihazın taksitli fiyatı ise 629 TL. Kampanya 7 Aralık‘ta geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.