Galaxy S23 FE ne zaman çıkacak? Galaxy S23 FE fiyatı ve özellikleri

Galaxy S23 FE ne zaman çıkacak? Galaxy S23 FE fiyatı ve özellikleri

Galaxy S23 FE’nin tanıtım tarihi belli oldu. Samsung tutkunlarının ilgiyle bekledikleri yeni modelde bazı detaylar da netleşmeye başladı. Peki, Galaxy S23 FE ne zaman çıkacak? İşte Galaxy S23 FE fiyatı ve özellikleri…

Galaxy S23 FE, Samsung’un yeni akıllı telefon modeli olarak merakla bekleniyor. Samsung Güney Afrika’nın mobil başkan yardımcısı, Galaxy S23 FE’nin “çok yakında” tanıtılacağını doğruladı. Ancak kesin bir tarih verilmedi. Bazı kaynaklar, Galaxy S23 FE’nin 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

Galaxy S23 FE, Galaxy S23 Serisi’nin klasik estetiğini ve birçok pratik özelliğini taşıyacak. Mint, Graphite, Cream ve Purple renklerdeki dört ton arasından seçim yapabileceksiniz. Telefon, ön ve arka kısmı koruyan Corning® Gorilla® Glass 5 ile dayanıklılık sunacak. Ayrıca, IP68 sınıfı derecelendirmesiyle toza ve suya karşı dayanıklılık sağlayacak.

Galaxy S23 FE’nin kamera özellikleri de oldukça dikkat çekici. 50 megapiksel ana kamera ile en küçük detayları bile yakalayabileceksiniz. Gece veya gündüz fark etmeksizin çekimlerinizi sanat eserine dönüştüren profesyonel kamera sayesinde en iyi anlarınızı ölümsüzleştirebileceksiniz. Ön Kamera ile çektiğiniz doğal selfie’lerle kendinizi olduğunuz gibi gösterebileceksiniz.

Galaxy S23 FE, Exynos 2200 ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili iki versiyon olarak gelmesi bekleniyor. Bunun dışında 8 GB RAM ve 25 watt şarj destekli 4.500 mAh batarya söylentileri de var. Galaxy S23 FE’nin ABD fiyatının 599 dolar olacağı sızdırıldı. Avrupa fiyatının ise henüz netleşmediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.