20 Kasım Reyting Sonuçları  Kiralık Aşk, Güldür Güldür, Karagül, Kara Ekmek

20 Kasım Reyting Sonuçları Kiralık Aşk, Güldür Güldür, Karagül, Kara Ekmek

ATV’den ekranlara gelen Kara Ekmek eskisi gibi reytinglerde ilk 10’a giremese de belli izleyici kitlesine sahip olduğu herkesin malumu. Fox TV’nin fenomen dizisi Karagül ise dolu dizgin devam ediyor.

ATV’den ekranlara gelen Kara Ekmek eskisi gibi reytinglerde ilk 10’a giremese de belli izleyici kitlesine sahip olduğu herkesin malumu. Fox TV’nin fenomen dizisi Karagül ise dolu dizgin devam ediyor. Karagül her hafta Kiralık Aşk dizisini takibini sürdürüyor. Ancak Karagül’ün bu hafta büyük bir rakibi daha var o da Arka Sokaklar. Arka Sokaklar 377. Bölümüyle Kanal D ekranlarına yeniden döndü. Döndü diyoruz, çünkü dizinin geçtiğimiz sezon final olduğu söylenmişti. Arka Sokaklar 20 Kasım reytingleri büyük merak içerisinde bekleniyor.

KİRALIK AŞK YİNE 1. OLUR!

Hemen tahminimizi söyleyelim. Şu ana kadar yayınlandığı tüm bölümlerde birinci olmayı başaran Kiralık Aşk dizisinin 22. Bölümüyle de reytinglerde birinci olacağı şüphe götürmez gerçeklerden. Show TV’nin kahkaha tufanı Güldür Güldür Show 86. Bölüm ile yine izleyenlerine eğlenceli bir gece yaşattı.

20 Kasım 2015 Cuma reyting sonuçları yayınlandığı zaman haberimizde yer vereceğiz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.