2018'de maaşlara gelecek zam belli oldu!

2018'de maaşlara gelecek zam belli oldu!

Korn Ferry Hay Group’un Türkiye’de bin 578 şirketin katılımıyla gerçekleştirdiği Ücret ve Yan Haklar Araştırması'na göre 2018 yılında maaşlarda yüzde 10 artış bekleniyor.

Global insan kaynakları ve organizasyonel danışmanlık şirketi Korn Ferry Hay Group’un her yıl gerçekleştirdiği  “Ücret ve Yan Haklar” araştırmasının sonuçlarına göre, 2018 için özel sektörde öngörülen maaş artış oranı yüzde 10 oldu.

Türkiye ekonomisinin önde gelen yerli ve yabancı bin 578 şirketinin insan kaynakları yöneticileri ile birebir görüşmelerle topladığı güncel veriler baz alınarak gerçekleştirilen araştırmasının sonuçları; yerli ve yabancı şirketlerin bu yıl aynı oranda maaş artışına gideceğini ortaya koydu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.