Ağrı Diyadin Belediyesi Kendi Bölgesinde 1 Numara

Ağrı Diyadin Belediyesi Kendi Bölgesinde 1 Numara

Diyadin'de farklı konularda bir çok ilke imza atan belediye eş başkanları, hizmetlerine dur durak demeden devam ediyor. Diyadin'de bir ilke daha imza atan Eş Başkanlar, ilçenin çevre temizliği açısından önemli sorunlarından biri haline gelmeye başlayan ..

Diyadin Belediyesi'nin hizmet aşkı sınır tanımıyor Ağrı'nın Diyadin ilçe belediyesi eş başkanları Xezal Aras ve Nizamettin Özden ilçenin dokusunu baştan sona yeniliyor.
Diyadin'de farklı konularda bir çok ilke imza atan belediye eş başkanları, hizmetlerine dur durak demeden devam ediyor. Diyadin'de bir ilke daha imza atan Eş Başkanlar, ilçenin çevre temizliği açısından önemli sorunlarından biri haline gelmeye başlayan at arabacılığı sorununu yapılan dev bir projeyle gidermeye çalışıyorlar.
Diyadin Belediyesi'nin hayata geçirdiği bu projeyle at arabalarıyla yük taşımacılığı yapan yurttaşlar, patpat arabalarla hem daha kolay, hem de daha temiz ve modern bir şekilde yük taşımacılığı yapacak. Yapımı devam eden patpat arabalara susturucu takılarak arabaların gürültü sesleri en aza indirilecek.
agri-diyadin-belediyesi-kendi-bolgesinde-1-numara.jpgagri-diyadin-belediyesi-kendi-bolgesinde-1-numara-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.