Van Sahil Yolunda Çalışmalar Hızla Sürüyor

Van Sahil Yolunda Çalışmalar Hızla Sürüyor

Vali Ozan Balcı, hummalı çalışmanın yürütüldüğü 1️⃣2️⃣ kilometrelik Sahil Yolu ve 1️⃣1️⃣0️⃣0️⃣ dönümlük rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak, yolun 1 ay içerisinde hizmete açılacağı söyledi.

Van Valisi Ozan Balcı, hummalı çalışmanın yürütüldüğü 1️⃣2️⃣ kilometrelik Sahil Yolu ve 1️⃣1️⃣0️⃣0️⃣ dönümlük rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak, yolun 1 ay içerisinde hizmete açılacağı söyledi.

Van Valisi Ozan Balcı,

" ✅ Van'ın imarı, ihyası, inşası, Vanlı hemşehrilerimizin huzur ve esenliğine katkı sunmak için canla başla bütün arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Vanlıların en büyük hayallerinden olan Van Sahil Yolu projesinde bu çalışmalarımızdan biri.

✅ Yoldaki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor. İnşallah Sahil Yolumuzu 1 ay içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetin açacağız. Sahil Yolu Van Gölü’nün gerdanlığı olacak.

✅1️⃣1️⃣0️⃣0️⃣ dönümlük rekreasyon alanları, 1️⃣2️⃣ kilometrelik sahil yolu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları çok güzel oldu.

✅ Sadece Sahil Yolu değil Eski Van Şehrini de ayağa kaldırma çalışmalarımız sürüyor. Eski Van Şehrini kültür, turizm ve ekonomi merkezi yaptığımızda, Sahil Yolunu da açtığımızda Vanımız çok güzel, kıymetli bir alana kavuşacak. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.