Ağrı'da Polisle PKK Üyeleri Arasında Çatışma: 3 ölü

Ağrı'da Polisle PKK Üyeleri Arasında Çatışma: 3 ölü

Edinilen Bilgilere Göre Ağrı Şehir Merkezi Fevzi Çakmak Mahallesinde Kontrol Yapan Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekiblerince Yapılan Baskında Çatışma Yaşandı..

Ağrı Fevzi Çakmak Mahallesinde Polis ile PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 3 PKK’lı öldürüldüğü iddia edildi.

Edinilen Bilgilere Göre Ağrı Şehir Merkezi Fevzi Çakmak Mahallesinde Kontrol Yapan Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekibleri ile PKK arasında çatışma çıktı.

Dün Kurtuluş Mahallesine yapılan baskınlarda bir evde çeşitli patlayıcılar ele geçirilmiş, ev sakinleri ise kaçmıştı. Gece 01.30 ile 04.00’a kadar Polis ile PKK’lılar arasında kovalamaca gerçekleşmişti.

Bugün ise çalışmalarına devam eden ekipler, aramalar sırasında dün takip ettikleri grubun üyeleri olduğu tahmin edilen kişilerin olduğunu tahmin eden ekipler ile grup arasında önce kovalamaca yaşandı. Kovalamaca daha sonra silahlı çatışmaya döndü.

Çatışmanın Yaşandığı Mahalleye Çok Sayıda Ambulans  sevk edildi .

Çatışmanın yaşandığı mahalleye çok sayıda ambulans  sevk edildi. Çok sayıda polis de olay yerine intikal etti.

Polisle çatışmaya giren 3 PKK üyesi öldürüldüğü iddia edildi, Ağrı Valiliğinden olayla ilgili resmi açıklama bekleniliyor.

Ağrı Valiliğinden Yapılan Açıklama:

İl Emniyet Müdürlüğümüzce İlimiz Merkezinde 31.07.2015 günü saat 16.30 sıralarında yapılan operasyonda PKK/KCK Bölücü Terör Örgütüne mensup 3 terörist, beraberlerinde eylem amaçlı olarak kullanılacağı düşünülen silah ve mühimmatlarla birlikte, ölü olarak ele geçirilmişlerdir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Ağrı Valiliği

Kaynak: Serhadhaber.com

ÇATIŞMA GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.