Sinan DALKILIÇ

Sinan DALKILIÇ

Aile ve sosyal politikalar bakanımıza sesleniyorum ...!

Ak partisi iktidar olalı neredeyse; 15 yıl gibi koca bir zaman oldu. Bu zaman zarfında çekirdek ailede, eşlerin ve çocukların sevgi ve saygı bağlamında,mutlu bir aile modeli olması için neler yaptınız.? izah edebilirmisiniz .?

Pozitif kadın hakları diyerek Kur'an'a ters düştüğünüzün farkındamısınız ?

En ufak bir tartışmada,evin reisini evinden uzaklaştırma hakkını kim hangi hakla ve gerekçeyle verdi.?

Sonuç olarak gururu rencide olan, ev Reis-inin cinnet geçirerek çocukları'da dahil eşini öldürmesini nasıl değerlendiriyorsunuz .?

Bu uygulamanın yanlış olduğunu hiç düşündünüzmü..?

Sayın bakan! 'Sizi Tesettürlü ve dindar birisi olarak tanıyorum. umuyorumki.! 'referans olarak , çıkaracağınız bütün beşeri kanunlarda , rabbimizin bizlere hayat nizamı olarak gönderdiği mübarek kelamının Emirler'ine ters düşmeyecek yasalar çıkarmanızdır.

Örnek olarak; Kur'an-ı Kerim'de Nisâ Sûresi 34. Âyeti Kerîme “Erkekler kadınlar üzerine kavvamdır.” (yönetici ve koruyucudur) diye başlıyor.
"Kavvam” kelimesi “Kayyum” kelimesinin çoğulu. Hem yönetici hem de koruyucu anlamına geliyor.
"Erkekler kadınlar üzerine yönetici ve koruyucudurlar.” Aile hayatımız Bu ayeti kerimenin ruhuna aykırı olursa..! İşte o zaman dengeler'de maalesef değişir ve ailede şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma vakaları artar.. 

"TÜİK" istatistiklerine baktığımızda, boşanma verileri sos vermekte..!

Ve Aile'ler dağılmaktadır. Sonuç olarak hiç dahli olmadığı halde anneden babadan uzak kalan günahsız çocuklar..!

Sayın bakan..! 'Ailede Rol model olarak bakiyesi olduğumuz ceddimiz "osmanlı" bize örnek olması gerekirken..! Neden hala batının iflas etmiş ve çökmüş yasaları ülkemizde uygulanmak isteniyor..?

Yukarıda hiç dahli olmadığı halde annesinden babasından koparılan çocuklar demiştik; işte o çoçukların ne hale düştüğünü her gün içimiz acıyarak görüyoruz..!

Kimi eroin ve bonzai tuzağına düşmüş kurtulamıyor ve bir gram eroin almak için cinayet dahil, fuhuş ,hırsızlık vb gibi,yapmadığı ve yapamayacağı hiç bir şey kalmıyor ..!

Hayatı ya hapiste yada toprak altında son buluyor... ve bu vakalar azalmıyor maalesef dahada çoğalarak artıyor..!

Sayın bakan bir diğer sorun; Aile içindeki manevi değerlerimizin tv dizileri tarafından yozlaştırılıp yok edilmesi ..!

Daha kötüsü ensest ilişkilere özendirilmesi..!

Rütük denilen şey ne işe yarar.?

Toplumun edep ve haya kavramı dibe vurdu..!

Neden Aile'den sorumlu bir bakan olarak sesiniz yeterince çıkmıyor..?

Ak parti hükümeti döneminde bu yanlışlar düzeltilmezse..!

CHP'mi gelip düzeltecek...?

Sayın bakan .!cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Aile konusunda ne kadar hassas olduğunu ve benim gibi düşündüğünden zerre kadar kuşkum yok ..

Lütfen milli olduğu kadar. Manevi değerlerimizide koruyalım.., kanun ve yasaları yukarıda belirttiğim üzere kulluk kitabımız olan kuranı kerime göre tanzim etmek Aile ve toplumun kurtuluşu olacaktır..

Unutmayalım'ki uzun ömürlü devletler.! milli ve maneviyat yapısı sağlam olan ailelerden oluşur..!

Yakında cumhurbaşkanılığı sistemiyle birlikte "zina" yasasının'da  tekrar suç sayılmasını ak davaya gönül veren ler adına bekliyorum ..

Artık zamanı gelmedimi..?

Namus, ahlak, haya kavramlarımız ayak altında...

Sayın bakan Bu ikazlarımı önce Allah için, ve devletimizin bekası bağlamında değerlendirmenizi dilerim.

Selam ve dua ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.