Altay'ın oyuncusu Marco Paixão'dan açıklamalar

Altay'ın oyuncusu Marco Paixão'dan açıklamalar

Altay'ın oyuncusu Marco Paixão'dan açıklamalarda bulundu. İşte açıklamanın tamamı haberimizde..

Altay'lı futbolcu Marco Paixão çarpıcı açıklamalarda bulundu. Marco Paixão yaptığı açıklamada;

"Sevgili futbolseverler,

Dün farklı kazandığımız Erzurumspor maçında takımım adına 3 gol attım. Altay futbol takımı olarak bu önemli mücadeleden 3 puanla ayrıldığımız çok mutluyuz.

Ancak maçın ardından TFF'nin resmi kaynakların ve birçok internet sitesinin son attığım tertemiz golü benim adıma yazmamalarına çok şaşırdım. Açıkcası; üzüldüm, bir anlamda şoke oldum.

Kaydettiğim üçüncü golüm; temiz bir goldür. Bu golün bana yazılmaması tam bir skandaldır. Pozisyon dikkatlice izlendiğinde; şutumun kaleye doğru yönelirken Erzurumspor defans oyuncusu topun kaleye girmesini engellemeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı görülecektir.

Futbolun beynelmilel kuralına göre, kaleye çekilen şutta; savunma oyuncusu topa dokunsa bile gol; kaleye şut atan kişiye ait olmalıdır. Bu futbolun temiz kuralları arasında önemli bir gerçektir.

Benden gol çalmaya çalışılması, futbolu ve mesleğimizi seven profesyonel oyunculara saygısızlık etme çabası kesinlikle haksız bir uygulamadır.

Burada; geçtiğimiz hafta Ç.Rizespor oyuncusuna kural dışı verilen golü da örnek olarak gösterebilirim. O pozisyonda; top ortalanmış ve ardından rakibe çarpıp yön değiştirerek gol olmuştur. Örnek verdiğim bu pozisyonda kaleye şut bile çekilmediğine dikkat çekerim. Kaleye doğru gitmemesine rağmen, savunma oyuncusunun direkt temasıyla gol olmasına rağmen kural dışı bir şekilde bu gol Rizeli oyuncu Olawoin'e yazılmıştır. Bu da kesinlikle skandal bir karardır.

Dolayısıyla bu örneklerle; Ç.Rizesporlu oyuncuya kural dışı gol verildiği ve benim temiz bir golümün iptal edildiğinin altını çizmek isterim.

Lütfen haksız ve taraflı kararlarla bana ve antrenmanlarda ve maçlarda takımlarımızın kazanması için her şeyini veren profesyonel meslektaşlarıma saygısızlık etmeyiniz.

Sayın yetkililerden 17. golüme saygı duyularak bu gol için gerekenin yapılması ve bana kaydedilmesini istiyorum.

Başta Altay taraftarı olmak üzere futbolseverlerin bana gösterdiği sevgiye teşekkür eder,im. Sayın yetkililerden hedefime saygı duyulması konusunda hassasiyetlerimi bildiririm.

Sevgilerimle, Marco Paixão" dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.