Altın fiyatları 21 Aralık 2019… Gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları 21 Aralık 2019… Gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları, dolar kuru ile paralel olarak dönem dönem yukarı yönlü yükselişini sürdürüyor. Doların 6 TL’ye yaklaşmasının ardından gram altın fiyatı da 280 TL barajını aşmıştı. Peki, altının gram fiyatı kaç TL ve çeyrek altın ne kadar?

Gram altın fiyatı ve diğer altın fiyatları dolar kaynaklı yükselişini devam ettiriyor. Piyasalarda yukarı yönlü değişimin yaşandığı haftada gram altın 282,1 TL seviyelerine ulaştı. 5,90 bandını aşan dolar kuru ise diğer kurları ve altın fiyatlarını da etkiledi. 21 Aralık 2019 cumartesi günü yani haftanın son işlem gününde dolar 5,93 TL seviyelerinde yer alırken euro ise 6,59 TL olarak belirlendi.

 

Peki, çeyrek altın ve cumhuriyet altınında son durum ne? İşte son dakika altın fiyatları ve piyasalardaki güncel durumlar…

 

ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR ?

 

Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre çeyrek altın alış fiyatı 450,90 TL. Yani çeyrek altın bozdurmak isteyen kişilere 450,90 TL’lik bir ödeme gerçekleştirilecek.

 

ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

 

Yatırım veya takı amaçlı çeyrek altın satın almak isteyen kişilerin yapması gereken ödeme ise 461,12 TL olarak duyuruldu.

 

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

 

Alış ve satıştaki oransal farkın az olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen cumhuriyet altını ise bugün 1.868 TL’den alınıp 1.897 TL’den satışa sunuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.