Altın fiyatları ne kadar? (05.07.2017)

Altın fiyatları ne kadar? (05.07.2017)

Altın fiyatları her geçen güç değişmeye devam ediyor. Yaz ayının gelmesi ile birlikte düğünler ve resmi günler artmaya başladı. Peki yatırımcıların ve altın fiyatlarını takip edenler için 5 Temmuz 2017 altın fiyatları nedir? Detaylar haberimizin devamında

Altın fiyatları her geçen güç değişmeye devam ediyor. Yaz ayının gelmesi ile birlikte düğünler ve resmi günler artmaya başladı. Peki yatırımcıların ve altın fiyatlarını takip edenler için 5 Temmuz Çarşamba 2017 altın fiyatları nedir? Detaylar haberimizin devamında...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

5 Temmuz henüz açıklanmadı. Bu veriler 1-2 gün önceki verilerdir. 5 Temmuz verileri saat 16:00 gibi sitemizde olacaktır.

Altının gram fiyatı, yeni haftaya da düşüşle başladı ve saat 10.20  itibarıyla önceki kapanışına göre yüzde 0,4 azalışla 140 liradan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 230, Cumhuriyet altını da 938  liradan satılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.