Amazon, yeni tabletleri Fire, Fire HD 8 ve Fire HD 10’un duyurusunu gerçekleştirdi

Amazon, yeni tabletleri Fire, Fire HD 8 ve Fire HD 10’un duyurusunu gerçekleştirdi

Amazon, yeni tabletleri Fire, Fire HD 8 ve Fire HD 10’un duyurusunu gerçekleştirdi. Adların da anlaşılacağı üzere Fire HD 8, 8 inçlik, Fire HD 10 ise 10 inçlik ekran boyutuyla birlikte geliyor.

Amazon, yeni tabletleri Fire, Fire HD 8 ve Fire HD 10’un duyurusunu gerçekleştirdi. Adların da anlaşılacağı üzere Fire HD 8, 8 inçlik, Fire HD 10 ise 10 inçlik ekran boyutuyla birlikte geliyor. Kısa bir süre önce internete sızan ailenin giriş seviyesi niteliğinde olan Fire modeli ise 7 inçlik ekran boyutuna sahip.

Fire 8 ve Fire 10 modelleri güçlerini 1,5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli MediaTek işlemciden ve 1 GB RAM’den alıyor. Fire OS işletim sistemli cihazları 8 GB, 16 GB veya 32 GB depolama seçeneğiyle satın almak mümkün. Bu hafızayı yetersiz bulan kullanıcılar için microSD kart desteği de sunan tabletlerin ekranlarında 1280×800 piksel çözünürlük değeri kullanılıyor. Pili tam şarj edildiğinde 8 saate varan kullanım süresi sunan tabletlerden Fire HD 8, 311 gram ağırlığında, Fire HD 10 ise 432 gram ağırlığında. Stereo hoparlör, çift bant Wi-Fi a/b/g/n/ac, 720p çözünürlüklü ön kamera ve 5 megapiksel arka kamera tabletlerin ortak özellikleri arasında.

50 dolara tablet
Ailenin giriş seviyesi kullanıcılarına yönelik geliştirdiği Fire’da  ise 1,3 GHz’lik dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza (microSD desteği var) bulunuyor. Tam dolu pille 7 saate varan kullanım süresi sunan tabletin ağırlığı ise 313 gram. Tek bant Wi-Fi  b/g/n, VGA çözünürlüklü ön kamera ve 2 megapiksel kamera gibi özelliklere de sahip olan tablette 1024 x 600 piksel çözünürlüklü 7 inçlik ekran mevcut. 30 Eylül’de satışa sunulacak tabletlerden Fire 50 dolardan, Fire HD 8 150 dolardan, Fire HD 10 ise 230 dolardan kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ayrıca Amazon satış için 5 alana 1 bedava kampanyası gibi ilginç yöntemler de deniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.