ANAMUR PİKNİK ALANINA KAVUŞUYOR

ANAMUR PİKNİK ALANINA KAVUŞUYOR

Anamur Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü arasında piknik yeri tahsisi için yapılan sözleşmede imzalar atıldı.

Anamur Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü arasında piknik yeri tahsisi için yapılan sözleşmede imzalar atıldı.

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen programda konuşan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, piknik alanı için gerekli tahsislerin yapıldığını belirterek en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ve Anamurluların piknik için Bozyazı’ya gitmekten kurtulacağının müjdesini verdi.

Çalışmalara kısa süre içerisinde başlayacaklarını ifade eden Başkan Kılınç: “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ve vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarından birisi olduğunu tespit ettiğimiz mesire alanı tahsisi ile ilgili çalışmalarımızı tamamlayarak bugün sözleşmemizi imzaladık. İçerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları ve kamelyalarla bulunacak olan mesire alanı projemizi Orman İşletme Müdürlüğümüzden kiraladığımız Esentepe Mahallemizde bulunan 135 dönümlük ormanlık alanda hayata geçireceğiz. Çalışmalarımıza en kısa süre içerisinde başlayacağız. Vatandaşlarımızı piknik yapmak için Bozyazı’ya gitmekten kurtaracağız. Mesire alanımızın ilçemize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.