Ankara'lı ünlü Türkücü kanser iddialarını yalanladı

Ankara'lı ünlü Türkücü kanser iddialarını yalanladı

Ünlü Türkücü Ankara'lı Turgut canlı yayına bağlanarak Kanser olduğunu söyleyenlere asılsız haber deyip ben KOAH Hastasıyım dedi.

Ünlü Türkücü Ankaralı Turgut,Canlı yayına bağlanıp kendisini Kanser olanlar için bir açıklama yaptı.

Ankaralı Ünlü Türkücü Hastaneye yatırıldı.KOAH rahatsızlığı için nefes almada zorlanan Ünlü Türkücü Hastaneye kaldırıldı.

 Bir süredir KOAH rahatsızlığı yaşayan ünlü türkücü, sağlık durumunu Duymayan Kalmasın'da anlattı. Canlı yayına bağlanan Ankaralı Turgut, akciğer kanseri iddialarına da yanıt verdi.Ankarılı Turgut Karataş olarak bilinen neşeli Türkücü Nefes almamda zorlanıyorum onun için Hastaneye yattım.Bazı Sosyal Medyada yalan Haberler duydum çok üzüldüm diyen 54 yaşındaki Türkücü Allah kimsenin başına vermesin en zor Hastalık Nefes alamamak deyip Kanser İddialarını yalanladı.


 

T

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.