ATV Esra Erol'da İzdivaç! Esra Erol Kimdir? Esra Erol Canlı Yayın İzleme Durumu Nasıl ?

ATV Esra Erol'da İzdivaç! Esra Erol Kimdir? Esra Erol Canlı Yayın İzleme Durumu Nasıl ?

18/01/2015 Pazartesi ATV Canlı; Esra Erol izle - 15 Ocak 2016 Cuma Atv Esra Erol Son Bölüm izle - Esra Erol`da Izle Canlı Yayın izle.

18/01/2015 Pazartesi ATV Canlı; Esra Erol izle - 15 Ocak 2016 Cuma Atv Esra Erol Son Bölüm izle - Esra Erol`da Izle Canlı Yayın izle.

Canlı Yayın hakkında merak edilen detaylar haberimizdedir.Hafta içi her gün saat 16:30'da ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da yeni bölümde neler yaşanacak? Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasında büyük katkı sağlayan Esra Erol’un sürpriz hediyeleri ile en son kimler dünya evine girdi?

Aşka dair umutlarımızı her daim yeşerten Türkiye'nin en sevilen programı "Esra Erol'da" hafta içi her gün 16.30'da atv ekranlarında olacak. Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 30 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve gelin adaylarıyla buluşmaya gün sayıyor Büyük sürprizler ve yeniliklerle ekrana gelecek olan programda, yuva kurmak isteyen gelin ve gelin adayları mutluluğun kapılarını aralayacak.

Esra Erol, mutluluğun mimarı olmaya atv ekranlarından devam edecek, yine en çok izlenen evlilik programı olmayı başararak ekranda fırtınalar estirecek. … "Esra Erol'da"

TALİPLERİNİ BEKLEYEN ADAYLAR KİMLER KISACA HATIRLAYALIM;

Aslı hanım, Hülya hanım, Hanife Hanım, Billur Hanım, Mikail hanım, Emrah hanım, Tülay hanım, Ercan hanım, Derviş hanım, Selçuk hanım, Serap hanım, Uğur hanım, Ahmet hanım, Alparslan hanım, Kamile hanım, Leman Hanım, Nuray hanım ve Hayrettin hanım, gibi adayları daha yakından tanımak mümkün…

Esra Erol Özbir kimdir?

Esra Erol Özbir (d. 20 Haziran 1981, İstanbul), Türk sunucu ve televizyon programcısı Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Altın kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır .

ESRA ERODA ATV TANITIM FİLM’İ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.