AVG ürünlerinde İlgniç Özellikler

AVG ürünlerinde İlgniç Özellikler

Bilgisayar güvenliği firmaları arasında yer alan ve anti virüs yazılımlarıyla adından söz ettiren AVG firması bu kez, gizlilik ilkeleri ile ilgili yaptığı güncelleme ile dikkatleri üstüne çekti.

Bilgisayar güvenliği firmaları arasında yer alan ve anti virüs yazılımlarıyla adından söz ettiren AVG firması bu kez, gizlilik ilkeleri ile ilgili yaptığı güncelleme ile dikkatleri üstüne çekti. Chip Online sitesinde yer alan habere göre, 15 Ekim' tarihinde uygulamaya başlanacak olan yenilikle birlikte AVG, web tarayıcısı geçmişinizin üçüncü partilere satılabileceği hakkını elde edebilecek.

 

AVG ürünleri, gizlilik ilkelerine göre, cihazınızla ilişkili bir reklam kimliği, meta verileri dahil tarama ve arama geçmişi, AVG ürünlerine bağlanmak için kullandığınız internet servis sağlayıcısı veya mobil ağ, cihazınızda bulunabilecek diğer uygulamalar ve onları nasıl kullandığınız hakkında bilgileri elinde tutabiliyor. İyi olansa firmanın bu "işlevleri" 15 Ekim'de devreye girdikten sonra kapatmaya olanak tanıyacak olması. Bu nedenle uzmanlar, kullanıcıların, gizlilik belgelerini okumadan "Kabul et" düğmesine basmalarını öneriyor.

 Kaynak:Trtturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.