Bakan talimatı verdi. 81 ilde...

Bakan talimatı verdi. 81 ilde...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, okulların çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri ve uyuşturucuyla mücadele konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 EĞİTİM KURUMLARINI MERCEK ALTINA ALACAK

Güvenlik tedbirleri yönünden öncelikli okulların, giriş, çıkış ve açık olduğu saatlerde ekipler görev yapacak. Okullarda, çocuk, asayiş, narkotik ve trafik birimlerinden ekipler bulunurken, kolluk kuvvetleri personelinden “Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi ” ise tüm okullar için görevlendirilecek.

Okulların açılışına az bir süre kala İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğini, okullarda alınacak güvenlik önlemleri konusunda uyardı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla valiliklere gönderilen “2017-2018 Eğitim - Öğretim Döneminde Okulların Çevresinde Alınacak Güvenlik Tedbirleri” Genelgesi’nde, çocuk ve gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim dönemi geçirmeleri için okullarda alınan güvenlik tedbirlerine,  bu yıl da devam edileceği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.