BAŞARI VE MOTİVASYON SEMİNERİ

BAŞARI VE MOTİVASYON SEMİNERİ

Özel Muş Uğur Temel Lisesi ve Yakındoğu Üniversitesi işbirliği ile YKS hazırlıkları süreci çalışmaları kapsamında NTV “Doğru Tercih” programı yapımcısı ve sunucusu Sadık Gültekin’in katılımıyla “Motivasyon ve BaşarI” semineri düzenledi.

Özel Muş Uğur Temel Lisesi Rehberlik Zümresi Gülşen Can ve İsa Kaval tarafından hazırlanan programda eğitim danışmanı, sunucu ve eğitim uzmanı Sadık Gültekin ile 12. sınıf, mezun öğrenciler ve öğretmenler buluşturuldu. 
Rehberlik Koordinatörü Gülşen Can, yaptığı açılış konuşmasında Sadık Gültekin hakkında hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra, sınava girecek adayların motivasyonunu sağlamak açısından etkinliğin önemine dikkat çekti. 
Daha sonra söz alan Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin, çok zor şartlar altında gönülden inanarak çalıştıkları için çok iyi üniversiteleri kazanan öğrencilerin hayatlarından örnekler verdi. Gültekin, Avustralya’da 1982 yılında dünyaya gelen doğuştan kolları ve bacakları olmayan Sırp asıllı Nick Vujcic’in başarılarını anlattı ve yaşamından kesitler sundu. Bunun yanında birçok başarı hikayeleri ve canlı örneklerle öğrencilere interaktif bir anlatım yapan Gültekin, öğrencilerin akademik kariyer planları için önemli bilgiler verdi. 
Gültekin, son olarak üniversiteye giriş sistemi olan YKS sistemi ile ilgili ve ayrıca yapılan sınav değişiklikleri hakkında detaylı açıklamalarda bulunarak sınava hazırlanan adayların aklında yer alan soru işaretlerini gidermeye çalıştı. 
Muş Öğretmen evi Konferans Salonu’nda organize edilen etkinlik sonunda Gültekin’e katkılarından dolayı Özel Muş Uğur Temel Lisesi Kurucusu Serdal Arslan tarafından plaket takdimi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.